Westerschans bouwupdate april 2020

In hun zoektocht naar een mooie plek om oud te worden, bezocht familie Walrave in 2018 de inloopdag voor Westerschans. Bij het zien van de impressies en locatie werd hun verwachting bevestigd en vol enthousiasme kochten ze een appartement!

“We wonen nu in een twee-onder-een-kapwoning in Kloetinge, maar zo langzamerhand vonden wij het wel tijd worden om een gunstigere woonplek te zoeken. We raken ondertussen namelijk aardig op leeftijd en vroeg of laat moeten we ons huidige huis daardoor verlaten. Dat doen we liever vrijwillig dan noodgedwongen. We zochten naar een woning die overal wel dichtbij ligt en waar we straks niet afhankelijk hoeven te zijn van onze kinderen of wie dan ook. Daarbij wordt een tuin onderhouden ook steeds een groter opgave, dus een appartement leek ons fantastisch. Zodoende kwamen we bij Westerschans uit! Het heerlijke aan die locatie is dat alles dichtbij ligt: van de supermarkt tot de winkels in de stad. En mocht het ooit nodig zijn, kunnen we alles zelfs met een rollator bereiken. De locatie is wat ons betreft dus zeker een groot pluspunt!

Toen we tijdens het inloopmoment de impressies van het appartement zagen, waren wij helemaal verkocht. Hoewel de eerste loting voor ons niet gunstig leek uit te pakken, zijn we gelukkig toch de eigenaar geworden van een prachtig plekje! We zien er enorm naar uit om straks in een ruim appartement te wonen, aan het water! In de zomer kunnen we vanaf ons balkon genieten van alle langsvarende bootjes. En het fijne is dat we ook aan de achterkant een balkon hebben, zodat we aan het eind van de middag of ’s avonds ook nog van de zon kunnen genieten.

We hebben er zin in om alles in te richten en er helemaal ons eigen plekje van te maken! Wat dat betreft kan de bouw niet snel genoeg klaar zijn!”