Westerschans bouwupdate april 2020

Nog voor de eerste paal in de grond werd gelagen, kocht Sjaak Joziasse met zijn vriendin een appartement in de Westerschans. Zodra hij door Vincent Westeinde (makelaar) op deze plek werd gewezen, was hij meteen verkocht.

“Westerschans was direct de plek die we zochten: alle voorziening zijn dichtbij, de locatie is fantastisch en het appartement is ruim! Toen we door de makelaar hierop werden gewezen, was de keus dus ook niet zo moeilijk. Er was natuurlijk nog niks gebouwd, maar de locatie is prachtig en de impressies beloofden veel goeds.

We zochten heel bewust naar een appartement, aangezien we vroeg of laat uit ons vorige (multi-level) huis moesten. Mijn vriendin kampt namelijk met gewrichtsreuma en dan zijn de hoogteverschillen niet bevorderlijk.

Daarbij wonen we nu tijdelijk in het centrum van Goes en we ervaren hoe fijn het is om alles dichtbij te hebben. Dat was dus zeker een reden om voor de Westerschans te kiezen! Maar we zien er ook erg naar uit om straks vanaf die plek te kunnen genieten van de bootjes die langsvaren. Zeker met de autoluwe delen rondom ons doet het zelfs een beetje boulevardachtig aan.

We hebben een appartement aan de rand van het complex gekocht, dus langs de hele zijde ligt een balkon.

Natuurlijk is het ook heerlijk dat alles op loopafstand ligt. We wonen nu tijdelijk in het centrum van Goes en dan merken we die luxe iedere dag! Met een paar minuten ben je in de supermarkt of loop je naar hartje centrum. Wat ons betreft kan ons appartement dus niet vroeg genoeg klaar zijn!