WERKEN & WINKELEN

Winkels in fase 1A
Inmiddels zijn de commerciële ruimtes in fase 1A ingevuld door de Albert Heijn en Floor Foods. Hoewel de Albert Heijn weinig toelichting nodig heeft, is de locatie voor zowel de bewoners als recreanten ideaal! Binnen een paar minuten staat u vanaf uw eigen bank achter de kassa. Daarnaast kunt u bij Floor Foods terecht voor heerlijke kazen, noten en diverse streekproducten. Kortom, het is de plek voor allerlei culinaire lekkernijen!

Winkels in fase 1B
In fase 1B is de laatste ruimte nog beschikbaar! Dus zoekt u nog een schitterende locatie voor uw eigen zaak? Dan bieden wij een mooie optie! U krijgt een plaats naast de Fruitshop en Prima Flora, twee prachtige winkels. Waar de Fruitshop onder andere op diverse weekmarkten het fruit verkoopt, kunnen de bewoners van Westerschans hier dagelijks van genieten. Prima Flora is daarentegen een bloemenspecialist met twee locaties in Middelburg, en nu dus ook één Goes.

Laatste plaats beschikbaar!
De laatste commerciële ruimte in fase 1B is beschikbaar. De gebruiksoppervlakte is 340 m2, met een optie om de ruimte in tweeën te delen. Daarnaast zorgt een openbare ruimte en een ruime parkeerplaats voor een goed ontvangst van uw klanten. Wilt u meer weten over de specifieke afmetingen en de mogelijkheden? Bekijk hieronder de plattegrond, neem kijkje op funda of neem direct contact op met Synchro Bedrijfshuisvesting via 088-7962476 of info@synchrobedrijfshuisvesting.nl.

340 m2

Begane grond

Parkeren voor de deur

LOCATIE IN HET GEBOUW

PLATTEGROND

Klik op de afbeelding om deze groter weer te geven.

Huurprijs € 175,- p/m2 per jaar

Interesse?