WONINGTYPEN

De koopappartementen in Westerschans zijn gelegen aan het kanaal. Vanuit de appartementen heeft u een fantastisch uitzicht op het water. Op deze pagina treft u het overzicht van de verschillende woningtypen die Westerschans te bieden heeft. Klik op het type voor meer informatie. Onderaan de pagina vindt u een actuele prijslijst.

WONINGTYPE 4

Vanaf € 525.000,- v.o.n.

131 m2 gebruiksoppervlakte

Groot tussenappartement

4 Slaapkamers

Net als de andere appartementen, geniet u hier van een prachtig zicht op het water. Met een woonoppervlakte van circa 131 m2 en vijf kamers heeft u alle ruimte!

Daarbij heeft u met twee badkamers genoeg mogelijkheden om vrienden of familie over de vloer te laten komen. Het gebruik van zonnepanelen, aardverwarming en goede isolatie zorgt voor een energiezuinig verblijf en optimaal comfort!

Meer weten over de dit type appartement? Kijk op Funda!

Klik voor meer info

WONINGTYPE 5

Vanaf € 575.000,- v.o.n.

149 m2 gebruiksoppervlakte

Extra ruim tussenappartement

4 Slaapkamers

Met ruim 149 m² aan woonoppervlakte heeft dit appartement alle ruimte om heerlijk te wonen. De ligging op de derde verdieping zorgt daarbij voor een prachtig uitzicht, wat u optimaal beleeft vanaf uw balkon. Twee badkamers en vijf slaapkamers zorgen voor meer dan genoeg ruimte om zowel zelf te genieten als gasten te ontvangen.

Dit appartement is voorzien van allerlei energiezuinige oplossingen: zonnepanelen, een slim warmte- en koelingssysteem en zeer gunstige isolatie.

Meer weten over de dit type appartement? Kijk op Funda!

Klik voor meer info

WONINGTYPE 6

Vanaf € 705.000,- v.o.n.

153 m2 gebruiksoppervlakte

Penthouse op de hoek

Zeer ruime buitenruimte (100+ m2)

Op de hoek van de Westerschans bevindt zich een schitterend penthouse. Naast een groot woonoppervlakte van circa 153 m² en een balkon, heeft u alle ruimte op een eigen dakterras van zo’n 90 m²!

Daarnaast zorgen de grote raampartijen voor een heerlijke lichte ruimte en kunt u optimaal genieten, eventueel samen met gasten. Daar bieden de vijf slaapkamers, twee badkamers en apart gastentoilet alle ruimte voor.

Met diverse energiezuinige oplossingen, zoals zonnepanelen en aardverwarming, bent u verzekerd van een duurzaam energieverbruik en lage kosten.

Meer weten over de dit type appartement? Kijk op Funda!

Klik voor meer info

WONINGTYPE 1

De koopappartementen van dit woningtype zijn uitverkocht!

WONINGTYPE 3

De koopappartementen van dit woningtype zijn uitverkocht!

PRIJZEN KOOPAPPARTEMENTEN

Bent u benieuwd naar de prijzen van de koopappartementen in Westerschans?

Klik op de knop om de prijslijst te bekijken.

CONTACT

Heeft u een vraag over de koopappartementen? Neem contact op met Makelaardij Westeinde voor meer informatie.